Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@19:19:54 GMT

قفل رکود و عدم بازدهی بر نیمی از معدن تعطیل سمنان

تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۵۰۶۱۰

قفل رکود و عدم بازدهی بر نیمی از معدن تعطیل سمنان

ایسنا/سمنان رئیس سازمان‌ صنعت، معدن و تجارت استان سمنان از رکود و عدم بازدهی به‌عنوان عامل غیرفعال شدن نیمی از معادن تعطیل این استان نام برد.

علی تشنه‌دل با بیان اینکه حوزه فعالیت معدن با صنعت تفاوت بسیار زیادی دارد به تفاوت مشکلات در معادن کوچک‌مقیاس و بزرگ پرداخت و اظهار کرد: معادن کوچک امروز با مسائل و مشکلاتی روبرو هستند که آسیب شناسی شده و نیاز به توجه دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان‌ صمت استان به اهمیت ماشین‌آلات در فعالیت‌های معدنی اشاره و ضمن تاکید بر لزوم حمایت از فعالان معدنی اضافه کرد: معادن بزرگ متاسفانه با فرسودگی ماشین آلات مواجه هستند که نیاز به نوسازی دارند.

وی همچنین ادامه داد: ۱۶ مورد از معادن غیرفعال در استان با مشکل مخالفین دستگاه‌های اجرایی و معارضین محلی مواجه هستند.

رئیس سازمان‌ صنعت، معدن و تجارت استان سمنان از نبود زیرساخت‌ها به عنوان یکی از اصلی‌ترین مشکلات بخش معدن نام برد و اضافه کرد: در حال حاضر ۱۵ مورد از معادن تعطیل استان با مشکل عدم توجیه اقتصادی به واسطه نبود زیرساخت مناسب برای برداشت مواجه هستند.

وی از وجود ۲۳ معدن پشتیبان در استان سمنان خبر داد و خاطرنشان کرد: این معادن پشتیبان تامین کننده نیاز کارخانه‌های بزرگ تولیدی و صنعتی هستند.

وی افزود: ۹ مورد از معادن غیرفعال این استان که عمدتا در حوزه ذغال سنگ و نمک فعالیت دارند، در حال حاضر به دلیل مشکل ایمنی غیرفعال و تعطیل شدند.

رئیس سازمان‌ صمت استان تصریح کرد: بالغ بر ۵۲ درصد تعطیلی معادن در استان به دلیل رکود بازار، مشکلات اقتصادی و عدم بازدهی مناسب است.

وی با بیان اینکه اقدامات لازم ‌به‌ منظور فعال سازی معادن در دستور کار قرار دارد اضافه کرد: فعالسازی، مولد سازی و احیاء معادن، ایحاد فرصت شغلی، رشد اقتصادی و حیات، تمدن و پویایی جامعه را به دنبال خواهد داشت.

همچنین علی‌اصغر جمعه ای، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان بر لزوم توجه بیشتر به بخش معدن تاکید و اظهار کرد: با وجود معادن فعال و غنی در استان، باید تاثیر این‌ معادن در اقتصاد استان و توانمندی های موجود در این بخش، احصاء و مطالعه و شناسایی شود.

این فعال معدنی با بیان اینکه موارد و مسائلی که منجر به غیرفعال شدن ‌معادن‌ شده اند، باید شناسایی و پیشگیری شود ادامه داد: امروز بسیاری از کارخانه‌های بزرگ ‌ما نیاز به مواد اولیه دارند که برخی از این‌ مواد اولیه در معادن استان وجود دارد که در صورت‌ عدم فعالیت از سوی صاحب معدن، موارد خلع ید باید صورت گیرد.

جمعه‌ای از مسوولان اجرایی خواست: موارد و مسائلی که باعث تعطیلی معادن در استان می شود، شناسایی و به منظور پیشگیری از تعطیلی معادن، راهکارهای مناسب اندیشیده شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی معدن وزارت صنعت معدن و تجارت سمنان رئیس سازمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۰۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی لرستان به چرخه تولید

به گزارش خبرگزاری مهر، سید عماد شاهرخی در نشست با مدیرکل دفتر ترویج، روابط‌عمومی و امور بین‌الملل سازمان امور اراضی کشور با اشاره به افزایش تولید در بخش کشاورزی، اظهار داشت: تولید گندم از ۱۲۳ هزار تن دولت دوازدهم به ۵۳۰ هزار تن در دولت سیزدهم افزایش پیدا کرده است، در حوزه گلخانه هم سطح زیر کشت از ۷۸ به ۱۳۰ هکتار افزایش پیدا کرده است.

وی گفت: سطح زیر کشت دانه‌های روغنی از دو هزار و ۲۰۰ هکتار به شش هزار و ۵۰۰ هکتار افزایش پیدا کرده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به اینکه ضایعات یکی از چالش‌های بخش کشاورزی استان است، بیان کرد: برای رفع این مشکل باید از ادوات به‌روز در حوزه برداشت استفاده کرد.

شاهرخی، افزود: پرداخت تسهیلات ارزان‌قیمت در بخش کشاورزی باعث تأمین ادوات و تجهیزات موردنیاز می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته ۲۶ هزار تن کاهش مصرف آرد را در استان داشتیم، گفت: ۲۶ هزار تن کاهش مصرف آرد معادل ۵۰۰ میلیون تومان است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال بخش کشاورزی به چرخه تولید، بیان کرد: در دولت سیزدهم ۲۳۹ واحد غیرفعال بخش کشاورزی که ۱۶ واحد آن واحد پرورش مرغ گوشتی بود به چرخه تولید بازگشت.

شاهرخی با بیان اینکه سالانه ۴۵ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در استان داریم که ۳۰ درصد بیشتر از نیاز استان است، گفت: از ابتدای سال تاکنون ۱۲۰۰ تن مرغ مازاد در استان ذخیره‌سازی شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه ۲۳ درصد از اشتغال استان مربوط به بخش کشاورزی است، افزود: ۱۸ تا ۲۰ درصد از تولید ناخالص استان هم مربوط به بخش کشاورزی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان، گفت: از ۳۰ هزار اشتغالی که سال گذشته در سامانه رصد ثبت شده بود ۳۱۰۰ مورد مربوط به بخش کشاورزی بود.

شاهرخی، یادآور شد: در دولت سیزدهم ۱۳ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی با ظرفیت ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن به بهره‌برداری رسید.

کد خبر 6094999

دیگر خبرها

  • جان باختن یک کارگر در معدن زغال‌سنگ هشونی کوهبنان
  • اماکن تاریخی کرمانشاه امروز تعطیل است
  • همه چیز درباره رمز کارت سوخت
  • بخش خصوصی می تواند از فروپاشی اقتصادی افغانستان جلوگیری کند
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ صادر شد
  • رکود طرح‌های زیرساختی‌های خراسان شمالی در چهار سال گذشته
  • بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی لرستان به چرخه تولید
  • وابستگی اقتصاد به بانک‌ها چالش‌آفرین است
  • بردسکن، جزیره گنج دورافتاده خراسان رضوی
  • رئیس شورای اسلامی شهر سمنان : اداره کل زندان‌ها از حساب شهرداری ۹۰۰ میلیون برداشت با آنکه به شهرداری بدهکار است