Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، حسن آل‌بویه عصر امروز به همراه داریوش جلالی جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی استان سمنان در امور اقشار بسیج با علی‌اکبر علیزاده نماینده مردم شهرستان دامغان در مجلس شورای اسلامی دیدار کرد و خواستار رفع مشکل کمبود آب شد.

او افزود: با وضعیت موجود، مشکلی در تأمین آب واحدهای تولیدی شهرک صنعتی دامغان وجود ندارد؛ اما برای تحقق طرح‌های توسعه‌ای صنعتی و با توجه به نیاز شدید این بخش به آب، راهکارهای مختلفی نظیر خرید آب از چاه کشاورزی قابل تبدیل در دست بررسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان بیان کرد: یکی از مهم‌ترین اولویت‌ها، احیای واحدهای تعطیل به‌منظور رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال برای جوانان و نیز شناسایی و تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام صنعتی شهرستان دامغان است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان بیان کرد: واگذاری اراضی در شهرک صنعتی دامغان به متقاضیان در نیمه نخست امسال نسبت به کل سال گذشته افزایش یافت.

آل‌بویه تصریح کرد: این روند رو به رشد و اقبال تولیدکنندگان و صنعتگران نشان‌دهنده این است که برخلاف گذشته تولید در داخل توجیه دار شده و به همین خاطر برخی واردکنندگان به سمت تولید روی آوردند.

او گفت: امروز فعالان اقتصادی واقعی در میدان تولید حضور دارند و آن دسته از فعالانی که در پی اقتصادی رانتی بودند، از گردونه خارج شدند.

آل‌بویه تأکید کرد: سرریز سرمایه‌گذار و افزایش واگذاری اراضی شهرک صنعتی دامغان به متقاضیان این امر را مسجل می‌سازد که تأمین منابع آبی برای تحقق طرح‌های توسعه‌ای در این شهرستان لازم است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان خاطرنشان کرد: معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بخش تولید و صنعت با مساعدت و همکاری نماینده شهرستان دامغان در مجلس شورای اسلامی پیگیری شود.

او با بیان اینکه راهبری آتش‌نشانی شهرک صنعتی دامغان با همکاری شهرداری دامغان می‌تواند مشکل نبود آتش‌نشانی در این شهرک را حل کند، افزود: شرکت شهرک‌های صنعتی استان تجهیزات آتش‌نشانی در این شهرک را تکمیل کرده اما راهبری آن را باید ارگانی مانند شهرداری بر عهده گیرد.

به گفته مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان، در اجرای طرح‌های توسعه‌ای شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان سمنان فیبر نوری تأمین می‌شود.

آل‌بویه یادآور شد: ایجاد شهرک تخصصی فرآوری معدن در جنوب دامغان نیازمند همکاری تمام دستگاه‌های خدمات‌رسان و مسؤولان استانی و شهرستانی است و تشکیل یک کارگروه برای تحقق این مقوله می‌تواند تسهیلگر امور باشد.

او تأکید کرد: شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان توسعه زیرساخت‌ها را انجام می‌دهد؛ اما بهره‌برداری از شهرک تخصصی معدن با سازمان صمت بوده و لازم است نیاز آبی صنایع فرآوری معدنی در این شهرک مشخص شود.

انتهای پیام/74001/م/

منبع: فارس

کلیدواژه: سمنان مجلس شورای اسلامی آب تولید مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان سمنان شهرک های صنعتی صنعتی تولیدکنندگان صنعتگران مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان سمنان شهرک صنعتی دامغان آل بویه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۵۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان

ایسنا/همدان مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان از رشد سه برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در این استان و قابلیت سرمایه‌گذاری بالای آن خبر داد.

احمد شانیان در دیدار با مدیران شرکت‌های وزارت دفاع در همدان، اظهار کرد: تویسرکان قطب تولید دارو در غرب کشور است و با توجه به ظرفیت استان در تولید گیاهان دارویی می‌توان برای توسعه این محصولات، پروژه‌ای را در عرصه دارو راه‌اندازی کرد.

وی با اشاره به مزایا و ظرفیت‌های استان در عرصه شرکت‌های دانش‌بنیان، تولید دارو و لاستیک، بیان کرد: با حمایت دولت و با تدابیر استاندار شاهد تحول و توسعه در بخش تولید و تجارت استان هستیم. اکنون صنعت استان همدان ۲۲ درصد رشد داشته است.

مدیرکل صمت استان همدان با اشاره به وضعیت ذخایر لیتیوم کشف‌شده در این منطقه، گفت: دو گواهی کشف در همدان صادر شده و صدور پروانه بهره‌برداری از آنها در حال پیگیری است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره‌ کل صمت استان، نیروگاه‌های خورشیدی و توسعه تولید انرژی‌های تجدیدپذیر، گیاهان دارویی و استخراج ماده مؤثره و تبدیل ظرفیت‌های شاخص معدنی و صنعتی استان به ثروت و سرمایه‌گذاری شرکت‌های زیرمجموعه وزارت دفاع در استان همدان از دیگر مواردی بود که در این‌ نشست مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • تأمین برق، چالش جدی شهرک‌های صنعتی
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است
  • واحدهای خودساز و انبوه‌ساز نهضت ملی مسکن در سمنان ۶۵ درصد پیشرفت دارد
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • حمایت از تولید از اولویت دولت سیزدهم است
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • پیگیری اعطای زمین و تسهیلات مسکن در روستاهای دامغان
  • احداث شهرک‌های مسکونی کارگری در مجاورت مجتمع‌های صنعتی را دنبال می‌کنیم