Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@06:24:20 GMT

هنوز به پیک مرگ نرسیدیم/ ۶۸۰ تستcprدر یک روز تعطیل!

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۲۲۳۶۴

هنوز به پیک مرگ نرسیدیم/ ۶۸۰ تستcprدر یک روز تعطیل!

ایسنا/سمنان رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان از روند صعوی شیوع کرونا در مناطق تحت پوشش این دانشگاه خبر داد و گفت: هنوز به پیک مرگ نرسیدیم.

دکتر نوید دانایی، رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سمنان اظهار کرد: اگرچه هنوز به پیک قبلی شیوع کرونا ویروس ورود نکردیم اما وضعیت شیوع کرونا در استان، نگران کننده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دبیر ستاد استانی مقابله با کروناویروس بر لزوم استفاده از فرصت ماه مبارک رمضان برای کاهش مسافرت های درون شهری و برون شهری تاکید و تصریح کرد: باید نظارت ها در ورودی شهرها برای کنترل ترافیک افزایش یابد.

وی هشدار داد: این هفته و هفته بعد براساس ارزیابی‌های انجام شده روند شیوع کرونا ویروس در استان سمنان افزایشی خواهد یافت.

دکتر دانایی اضافه کرد: یکی از دلایلی که هنوز به پیک شیوع کرونا ویروس در استان سمنان نرسیدیم به این خاطر است که سمنان به نسبت استان‌های غربی کشور دیرتر موج جدید شیوع کرونا ویروس را تجربه کرد و روند شیوع کرونا در استان سمنان ادامه دار است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان از تلاش برای افزایش زیرساخت های درمانی مقابله با کرونا خبر داد و اظهار کرد: برای تامین دارو و تجهیزات در بیمارستان های استان سمنان اقدامات مستمر در دست انجام است و در حال توسعه دادن تجهیزات برای مقابله با کرونا ویروس هستیم.

وی گفت : تاکنون به منظور بستری و درمان بیماران کرونایی از تخت هایی استفاده شد که در سطح بیمارستان های استان برای کرونا اختصاص یافته بود، اما از هفته آینده باتوجه به افزایش شیوع کرونا، امکان دارد برای درمان بیماران کرونایی از تخت هایی که از ماه های گذشته برای بیماران غیرکرونایی در نظر گرفته شد، استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه باید از ظرفیت نظارتی تمام دستگاه‌های اجرایی برای رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی استفاده کرد افزود: متاسفانه تردد در شهرها خیلی زیاد است و جابجایی افراد به معنی جابجایی ویروس کرونا است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان با اشاره به اینکه با وجود شیوع کرونا ویروس، در شب‌های ماه مبارک رمضان براساس سنت دیرینه مردم به افطاری می روند گفت: از عموم مردم می خواهیم که در این شرایط به مهمانی و افطاری ها نروند چرا که براساس ارزیابی های انجام‌ شده، شیوع کرونا بیشتر ناشی از دورهمی ها است .

وی ادامه داد: شاید تناقض اطلاعاتی در روند شیوع کرونا ویروس باعث شده که مردم در بحث افطاری دادن یا تردد شبانه در مناطق درون شهری مقداری آسان انگاری داشته باشند؛ لذا مردم باید با جدیت دستورالعمل های بهداشتی را رعایت کنند.

دکتر دانایی گفت: بعد از افطار در برخی از مناطق شهر سمنان آنقدر تردد زیاد است که شاهد ترافیک هستیم لذا انتظار می رود که پلیس راهور نظارت بر تردد شبانه را تشدید کند.

وی خواستار تشدید نظارت ها از سوی نیروی انتظامی و دستگاه های نظارتی و بازرسان شد و اظهار کرد: اگر چه می دانیم اقشار مردم به دلیل اعمال محدودیت ها در سختی به سر می برنند اما باید بپذیریم اگر رعایت نکنیم سختی بیماری کرونا دردناک تر از این نیز خواهد شد. 

این پزشک فوق تخصص با بیان اینکه شدت شیوع کرونا نگران کننده است افزود: اگر چه هنوز در استان سمنان به پیک مرگ نرسیدیم اما باید به گونه ای تلاش شود که مرگ و میر ناشی از کرونا به حداقل برسد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان با بیان اینکه روزهای سختی را همکاران ما پشت سر می گذارند گفت:  تنها در روز  جمعه  این هفته ۶۸۰ نمونه تست پی سی آر اخذ شد .

وی یادآوری کرد: خوشبختانه در ماه های اخیر و به موقع، ظرفیت مراکز آزمایشگاهی برای نمونه گیری تست پی سی آر در استان سمنان افزایش یافت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی همه باهم علیه کرونا دانشگاه علوم پزشکی سمنان رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان شیوع کرونا ویروس استان سمنان هنوز به پیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۲۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است

ایتنا - سازمان جهانی بهداشت گزارشی را منتشر کرده است که تأیید می‌کند بین همه‌گیری کووید-۱۹ و افزایش نرخ چاقی کودکان ارتباط وجود دارد.
بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، یافته‌های این مطالعه که روی ۵۰ هزار کودک در ۱۷ کشور اروپایی بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ انجام شده است نشان می‌دهد شیوع کرونا منجر به زمان شرکت کودکان در فعالیت بدنی، صرف زمان بیشتر پای صفحه نمایش‌های الکترونیکی و در نتیجه افزایش چاقی کودکان در سراسر اروپا شده است.

این سازمان می‌گوید این چاقی در پسران و دختران ۷ تا ۹ ساله شایع بوده است.

این مطالعه نشان داد که در طول مدت همه‌گیری و قرنطینه‌های ناشی از آن، بیش از یک سوم از کودکان (۳۶ درصد) زمان بیشتری را برای حضور آنلاین، انجام بازی‌های کامپیوتری، استفاده از رسانه‌های اجتماعی یا تماشای تلویزیون در روزهای هفته گذرانده‌اند.

۳۴ درصد از کودکان ۷ تا ۹ ساله نیز در روزهای شنبه و یکشنبه زمان این فعالیت‌های خود را افزایش دادند.

طبق یافته‌های منتشره، تقریباً یک سوم (۲۸ درصد) از کودکان به طور قابل توجهی زمان کمتری را در فعالیت‌های خارج از منزل در طول هفته و تقریباً یک چهارم (۲۳ درصد) زمان کمتری را در تعطیلات آخر هفته در خارج از منزل گذرانده‌اند.

با این حال همه نتایج این تحقیق تلخ نیست. برخی از جنبه‌های مثبت همه‌گیری کووید-۱۹ این بوده که تقریباً یک سوم (۳۰٪) خانواده‌ها افزایش در تهیه غذاهای خانگی را گزارش کردند. امری که نشان از مصرف غذاهای سالم‌تر به جای غذاهای فرآوری شده و حاوی درصد بیشتری نمک و شکر بوده است.

 

۲۹ درصد از پاسخ دهندگان گفته‌اند که به عنوان یک خانواده با هم غذا می‌خورده‌اند و ۲۶ درصد نیز گفته‌اند هم‌اکنون نیز به برخی عادات شکل‌گرفته در طول همه‌گیری از جمله آشپزی و پختن غذا با فرزندان خود ادامه می‌دهند.

دکتر کرملین ویکراماسینگ، مشاور منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در امور تغذیه، فعالیت بدنی و چاقی، در این باره گفت: «چشم‌اندازی که این گزارش ترسیم می‌کند بسیار ظریف است؛ در برخی کشورها تغییرات مثبتی رخ داده است مانند اینکه خانواده‌ها بیشتر با هم غذا می‌خورند، اما یافته‌های نگران‌کننده‌ای نیز وجود دارد از جمله افزایش عادات غذایی ناسالم و زمان بی‌تحرکی.»

وی اضافه کرد: «ما نمی‌توانیم این روندها را نادیده بگیریم. امیدوارم این گزارش زنگ خطری را به صدا درآورد و ما را وادار به انجام اقدامات فوری برای بهبود الگوهای تغذیه و فعالیت بدنی کند.»

دکتر آنا ریتو، رئیس مرکز همکاری سازمان بهداشت جهانی برای تغذیه و چاقی کودکان، نیز گفت: «این مطالعه و یافته‌های آن اولین دیدگاه در نوع خود را از پیامدهای جسمی و روانی همه‌گیری برای کودکان مدرسه‌ای با تمرکز بر بیماری طولانی‌مدت و پرخطر چاقی به ما می‌دهد.»

وی که در تهیه این گزارش مشارکت داشته است اضافه کرد: «اطلاع‌رسانی به کشورهای عضو درباره شواهد ملموس از پیامدهای مشکل‌ساز تغییرات رفتاری مبتنی بر بیماری همه‌گیر جهانی، ما را قادر می‌سازد تا با استراتژی بهتر و همدلی بیشتری برای بحران‌های بهداشتی آینده آماده شویم.»

پیش از این نیز گزارش شده بود که کووید-۱۹ با تاخیر رشد در کودکان صفر تا ۵ ساله مرتبط است.

دیگر خبرها

  • گندم‌کاران مراقب شیوع بیماری زنگ زرد باشند
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اوسمار: به دلیل جزئیات ریز به صدر نرسیدیم
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید